Valuta:

Winkelwagentje  0 Artikelen - €0.00

Verzenden & retouren

Terugkeer & Exchange
Als klant, wij denken dat u moet goed over uw aankoop te voelen. Wij voorzien u van gedetailleerde beschrijvingen en foto's, zodat u een weloverwogen beslissing kan maken, samen met vriendelijke klantenservice de klok rond. www.conversedames.nl met vertrouwen kennen van onze artikelen worden ondersteund door onze 100% geld terug garantie. Als u een item dat niet zo is beschreven we zullen 100% van de aankoopprijs, plus eventuele verzendkosten die u hebt gemaakt.
Retourbeleid
1 U kunt de items terug te keren binnen 7 dagen na aankoop
Ze moeten worden geretourneerd met de originele verpakking. Bij het ??retourneren van artikelen die u ten zeerste aan te raden om een bewijs van verzending te verkrijgen. We kunnen niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport te accepteren.
2 Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u hier
halen Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.
3 We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of uitwisselingen
Je zal niet verantwoordelijk voor de verzend-en administratiekosten kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, als we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
4 Een snelle terugbetaling van de prijs van de goederen zal worden afgegeven na de hierboven bedoelde informatie betreffende is ontvangen.
De creditcard die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop wordt gecrediteerd met de oorspronkelijke prijs. Terwijl in feite, zal u een terugbetaling van 95% van de oorspronkelijke prijs hebben omdat de andere 5% wordt in rekening gebracht door de bank. De terugbetaling zal worden geplaatst op uw creditcard rekening binnen 5-10 dagen na ontvangst van het rendement. Als er problemen zijn met uw terugbetaling, zal een lid van onze klantendienst contact met u opnemen.
5. Neem contact met ons op met uw Order ID om hulp
krijgen U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat. Niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen u worden geretourneerd.
Uitwisseling
Al onze producten zijn gedekt door 15-daagse beleid voor uitwisseling.
Als je beseft dat je een fout hebt gemaakt en wilt u uw bestelling te annuleren of als moet u een item dat u hebt besteld, dat defect is ontvangen, beschadigd is of niet wat u besteld, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat. Niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen u worden geretourneerd.
Opmerking: De volgorde kan niet worden gestopt zodra de producten worden verzonden. Als u wilt ruilen of retourneren, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten. Dus wees voorzichtig wanneer u een bestelling plaatst en zorg ervoor dat wat item dat u wilt kopen.
Gelieve uw terugkeer of uitwisseling verzoek per e-mail aan service.aline@hotmail.com met de hieronder gevraagde informatie en wij zullen u de details over hoe de terugkeer items terug binnen 24-48 uur te sturen voor terugbetaling of omruiling, meestal sturen.
Terug